Julia’s klusbus werkt graag lekker transparant. Met heldere communicatie.
Met voor u slechts één aanspreekpunt.
De offerteaanvraag en het bezoek is uiteraard kosteloos.
Eerst wordt er geluisterd naar de wensen van de klant, voordat er in oplossingen kan worden gedacht. Dit klinkt misschien logisch, maar vaak wordt er al in oplossingen gepraat nog voor het probleem echt bekend is.

De offerte is goed doordacht, met naast de kosten ook een planning. Zodat u weet waar u aan toe bent, en ik ook. Werkt wel zo prettig.

Heeft u ideeën maar weet u nog niet precies hoe en of het uitgevoerd kan worden? Dan kom ik u graag adviseren.

Voor het uurtarief van Julia’s klusbus kunt u direct contact opnemen.
Het btw tarief voor de bouw is veelal 6%, met http://juliaklusbus.nl/wp-admin/post.php?post=15&action=edit#enkele uitzonderingen van 21%. Op materialen staat altijd 21% tarief.
Voor de kilometers wordt een vergoeding van €0,19/km (excl. btw) in rekening gebracht en eventuele parkeerkosten worden in de offerte meegenomen.

Julia’s klusbus is een vrouwelijk klusbedrijf gevestigd in Amsterdam. Sinds december 2013 staat zij ingeschreven in het handelsregister.

Adres: Wagenaarstraat 442
1093EA
T: 0643023814
E: info@juliaklusbus.nl
Kvk: 58700714
Btw: NL064051997B01
Rekeningnummer IBAN: NLASNB0708641245 ten name van J. de Lozanne

Woont u in de omgeving van Utrecht. Dan adviseer ik u van harte aan om contact op te nemen met:
www.zij-klust.nl

Beoordelingen van onze klanten

Julia de Lozanne heeft bij ons, zowel het kantoor als thuis, een aantal klussen gedaan en dat is goed bevallen. De kwaliteit is erg goed en, wat nogal uitzonderlijk is, binnen de afgesproken tijd en het budget. Julia is een prettige persoonlijkheid die hard werkt, niet moeilijk doet, en haar afspraken nakomt. Wij zijn erg tevreden.

Fleur en Michiel.
Goeie ervaring met Julia. Werkt zorgvuldig en betrouwbaar en wat heel belangrijk is: ze luistert goed, Van harte aanbevolen!!
Jos Hart